Sådan bruges iCloud fotodeling med lethed

Brug iCloud Photo Sharing

Apple tilbyder altid humaniseret design som attraktiv kunde over hele verden. iCloud fotodeling er en af ​​de fremragende service, der godt udmønter i iDevice. Det er en tjeneste gennem iPhone, iPad, Mac i Photos apps, der hjælper dig med at dele billeder mere privat og smart. Det giver dig mulighed for at oprette et delt fotoalbum i iCloud, og kun de valgte personer kan se dine fotos. Desuden kan de også annoncere deres kommentarer til dig og sende dig deres hengivenhed. Forskelligt fra de andre sociale platforme er iCloud fotodeling mere som en lille Instagram. Og du kan dele dit liv mere privat og intimt. Læs videre for at finde ud af, hvordan du opretter en delt fotostrøm på iPhone.

1. Sådan opsættes iCloud Photo Sharing

Først og fremmest, hvis du aldrig har brugt iCloud Photo Sharing før, skal du vide, hvordan du aktiverer det. Tjek venligst detaljeringsprocessen som nedenfor.

Opsætning af iCloud fotodeling

Trin 1: Klik på ikonet "iCloud" i Indstillinger-appen. Start indstillinger på startskærmen. Og find derefter iCloud-ikonet og klik på det.

Trin 2: Skift iCloud Photo Sharing til "ON". På iCloud-siden aktiverer du indstillingen Fotos. Så på næste side skal du skifte iCloud Photo Sharing til "ON". Nu har du allerede aktiveret funktionen.

2. Sådan opretter du et delt fotoalbum på iPhone

Efter at have oprettet iCloud fotodeling, er det næste skridt at oprette et fælles fotoalbum. Og her er introduktionen om, hvordan man gør det.

Opret et delt fotoalbum

Trin 1: Tryk på ikonet "Delt" nederst på skærmen

Først og fremmest, åben "Photos" app på din iPhone. Derefter kan du finde Delt ikon nederst på skærmen og trykke på det.

Trin 2: Tryk på knappen "Tilføj" i øverste venstre hjørne

Så vil du se en ramme for at bede dig om at navngive dit album. Tryk derefter på "Næste" for at fortsætte.

Trin 3: Inviter iCloud kontrakter, du vil dele billeder

Indtast kontrakterne fra dine venner og familie. Tilføj de mennesker, du vil have. Tryk så på "Opret" -knappen.

Trin 4: Tilføj fotos til det delte fotoalbum

Tryk på det nyoprettede Delt fotoalbum, og klik derefter på "Tilføj" ikonet i albumbakken. Du kan vælge billeder, du vil tilføje til dit delte fotoalbum. Derefter kan du trykke på knappen "Udført" øverst til højre.

Trin 5: Send dit delte fotoalbum

Du kan tilføje en kommentar, hvis du vil. Tryk så på "Post". Og så kan du bruge iCloud Photo Sharing til at oprette et fælles fotoalbum på iPhone.

3. Sådan slettes billeder fra et delt fotoalbum

Når du bruger iCloud fotodeling, kan du nogle gange ikke dele nogle billeder med folk, eller du vil slette dem fra dit delte fotoalbum, hvad skal du gøre? Og denne del vil give dig en vejledning til at kende trinene til, hvordan du sletter billeder fra et delt fotoalbum.

Slet fotos fra et delt fotoalbum

Trin 1: Vælg "Shared Photo Stream", som du vil slette fotos.

For det første, start "Photos" app på din iPhone. Tryk så på "Shared" knappen nederst på skærmen. Tryk derefter på den "Shared Photo Stream", som du vil slette fotos.

Trin 2: Vælg de billeder, du vil slette

Tryk på knappen "Vælg" øverst til højre for at vælge de billeder, du vil slette, ved at trykke på billederne.

Trin 3: Slet fotos

Når du er færdig med valg, skal du trykke på ikonet "Papirkurv" i nederste højre hjørne. Tryk så på "Slet" Billeder for at bekræfte din handling.

4. Hvordan "lide" og kommentere delte billeder

Kan jeg kommentere eller lide en persons album, når jeg bruger iCloud fotodeling? Selvfølgelig kan du. Og læs videre for at finde ud af, hvordan du kan lide og kommentere delte billeder.

Kommentér på delte fotos

Trin 1: Åbn billeder på din iPhone

Derefter finder du "Shared" ikonet nederst på skærmen og klikker på det. Og efter at du har vendt til en anden side, skal du gå til knappen "Deling" øverst til venstre.

Trin 2: Vælg et billede, du vil kommentere

Tryk på "Navn på stream", som du kan kommentere eller lide billederne. Og nu har du lov til at tilføje et smiley ansigt eller sende dine beskeder til din elskede.

5. Sådan gemmes fotos fra et delt album

Når du ser et godt billede af dine venner, vil du gemme det til din iPhone. Hvordan kan du gøre det? Læs videre for at finde ud af, hvordan du gemmer billeder fra et delt album.

Gem billeder

Trin 1: Find det billede, du vil gemme. Gå til "Billeder" på din iPhone. Find derefter et billede, du vil gemme, og tryk på det.

Trin 2: Tryk på knappen "Del", og vælg derefter "Gem billede". Derefter kan du gemme fotos på album. Her kan du gemme fotos fra et delt album, når du bruger iCloud fotodeling.

Konklusion

Når du har lært fra denne artikel, kan du lære mere detaljer om vejledningen om, hvordan du bruger iCloud fotodeling. Du kan oprette kontoen, oprette nogle delalbum, slette den uønskede fil og lav nogle kommentarer til det delte album. Hvis du vil vide mere om funktionerne i iCloud fotodeling, skal du bare informere mere detaljeret i kommentarerne.