All Music Converter

Bedømmelser og anmeldelser

4.5 ANMELDELSERTilføj din anmeldelse
2016-3-6 15:04:29

Forskellige præstationer

Charles

Denne All Music Converter er ligesom dens navn. Det kan konvertere al musik til andre populære lydformater, hvilket gør det muligt at spille musikstykker på min iPod.

2016-3-19 13:05:29

Skift et YouTube-video-stykke til musik

Eli

Virkelig nyttig software! Det har evnen til at omdanne et YouTube-video-stykke til musik. Og jeg kan nyde det på min MP3-afspiller.

2015-09-19 11:08:39

Skift et YouTube-video-stykke til musik

Caron

Det gode indtryk varer fra prøvefasen indtil nu. Jeg har ikke fundet noget problem i drift. Let design og kraftfuld funktion!

2014-10-27 05:23:14

Almighty Music Converter!

Paula

Tipard Studio er meget professionelt og jeg stoler på dem fra bunden af ​​mit hjerte. Denne All Music Converter er meget nem at bruge og multifunktion. Elsker dig og dine produkter

2013-5-2 09:23:11

Great product

Miranda

Tipard All Music Converter er meget nyttig for mig. Nu kan jeg konvertere mine videofiler til ethvert lydformat, og det er rigtig godt at nyde mine yndlings lydfiler på min iPhone i den dejlige eftermiddag.

2013-3-25 10:15:10

Tipard All Music Converter

Shawn

Jeg elsker Tipard produkter. Jeg støtter dit produkt for evigt. Dit produkt er godt, og jeg vil ikke have andre.

2013-3-9 15:34:08

Du har gjort et godt stykke arbejde!

Beatrice

Jeg finder det meget nemt at bruge, og jeg kan godt lide det meget.

2013-2-27 21:05:37

Meget stabil

Timothy

Det er meget stabilt og virker altid godt. Jeg har brugt det til 3 uger, og det svigter aldrig. Før jeg købte det, troede jeg, det var bare en lydkonverter, men nu betyder det meget for mig. Jeg værdsætter dit arbejde for at producere en sådan vidunderlig musikkonverter.

2013-2-16 9:11:07

Kraftfuld opfindelse!

Suwea

Jeg er en musikfan. Denne All Music Converter hjælper mig virkelig meget. Det giver en fantastisk måde at komprimere en video af stor størrelse til et mindre musikstykke. Nu sparer jeg snesevis af film i min iPod!

2013-2-6 17:05:29

Personlig design, meget tankevækkende opfinder!

Tidy

Som en sangomformer tilbyder denne Tipard-produkt forskellige funktioner, herunder redigering og snapshot. Jeg synes, at det er tankevækkende design, ikke bare at konvertere evnen!

Skrive en anmeldelse