Tipard DVD Ripper

Bedømmelser og anmeldelser

4.5 ANMELDELSERTilføj din anmeldelse
2016-3-30 17:54:17

Sammenlign med andre DVD Ripper.

Ved solrige

Jeg brugte både Winx DVD Ripper Platinum og Tipard DVD Ripper før, jeg fandt sidstnævnte er mere nemmere at bruge end Winx, selv den gratis version. Den har en mere intuitiv grænseflade og høj videokvalitet med 4K og forbedret funktion. Det er virkelig værd at købe for sin kraftfulde ripping funktion, kreativ redigering funktion, første grænseflade og tilfredsstillende ydeevne.

2016-2-12 06:36:19

Bedste gratis software

Af jennifer

Det er den mest praktiske Free DVD Ripper software, jeg nogensinde har set. Med din software kan jeg rive min yndlings DVD til 3D video til afspilning på 3D TV. Jeg elsker også 4K video effekten. Du har gjort et godt stykke arbejde! Tak.

2016-1-12 16:48:45

Nyd DVD-video på iPhone

Af Thomas

Det giver mig mulighed for at sætte mine yndlings dvd-film på min iPhone, så jeg kan nyde filmene hvor som helst jeg går. Jeg finder det meget nemt at installere og også meget nemt at bruge. Det rips DVD til ethvert format jeg har brug for. En samlet DVD Rip software.

2015-12-12 15:46:14

Troværdig software til DVD konvertering

Af Clover

Som bruger af Tipard DVD Ripper tror jeg virkelig, at det er troværdigt software til at konvertere DVD-disk til mine ønskede normale videoformater. Mit yndlingsformat er 3D-video, fordi jeg kan se en 3D-film i min iPhone. Det er virkelig magisk software.

2015-10-19 11:32:37

Alsidig præstation

Af Coco

Der er ingen grænse for at konvertere DVD til 4k video, hvilket betyder, at Tipard DVD ripper kan hjælpe mig med at konvertere DVD til alle 4k videoer, også med klar grænseflade. Jeg elsker din betydelige service.

2014-12-17 14:38:45

Let at bruge

Af Anna

Jeg er en person med lidt kendskab til computer. For mig er det en vanskelig at betjene computer, især når jeg ønsker at få min ønskede video for at kunne spille i min mobiltelefon. Efter at have brugt denne software, kan jeg få flere videoer med forskellige format som MP4. Jeg kan godt lide det for dets oprindelige og enkle design. Tak for dit intime design.

2013-4-18 14:23:05

Bedste DVD til 3D konverter!

Ved Daisy

Jeg elsker 3D-filmene. Med din utrolige software kan jeg nyde DVD-film i 3D-format. Det er ret coolt!

2013-4-12 10:34:15

Meget stabil!

Af maxine

Indlæsnings-DVD'en er meget hurtig og det fungerer altid meget godt. Konverteringen er meget hurtig. Jeg håber mere stabile produkter fra dit studie.

2013-3-28 7:54:19

Kundesupport er god!

Af Douglas

I starten mødte jeg noget problem med DVD Ripper. Jeg sendte en email til kundesupporten. De svarede mig om et øjeblik og løste mit problem. Din kundeservice er meget hensynsfuld.

2013-3-26 13:01:23

Fantastisk

Ved Hilton

Jeg kan lide den nemmeste og mest praktiske software. Din er bare, hvad jeg vil have. Det er ret nemt at bruge og ejer mange redigeringsfunktioner. Mine familier synes det er fantastisk.

2013-3-7 16:33:25

Tipard DVD Ripper

Af gillian

Jeg har brugt det i en uge. Ærligt talt opfylder det min rippe DVD-efterspørgsel, men jeg formoder, at mere hudvalg ville være bedre. Jeg håber din vil blive fremmet før. Tak skal du have!

Skrive en anmeldelse