Tipard Video Converter Ultimate

Bedømmelser og anmeldelser

4.8 ANMELDELSERTilføj din anmeldelse
2019-9-21 21:04:06

Virkelig sød.

Af christopher

Jeg søgte på Google og har brug for en DVD-ripper og fandt denne software. Det er meget godt, især DVD-rippehastighed. Desuden kan alle DVD-titler eksporteres som MPG Lossless med at beholde alle undertekster og lydspor.

2019-4-13 11:54:09

Det er en livredder for mig.

Af Victoria

Dette er en livredder for mig. Jeg har mange VOB-filer og vil spille dem på mig iPad. Denne konverter er nem at bruge og hjælpe mig med at batch konvertere VOB-filer til MP4, og nu kan jeg afspille VOB-filer på iPad direkte.

2019-1-21 05:14:33

Videokonverteren fungerer godt.

Af Landon

Videokonverteren fungerer godt. Jeg har et problem, når jeg spiller den downloadede film fra YouTube. Underteksten er ikke synkroniseret. Jeg henter denne software og tilføjer den ekstra downloadede undertekst til filmen. Nu kan jeg se filmen frit.

2017-9-11 15:16:20

Jeg elsker filtereffekterne.

Af allison

Jeg har oprettet en video til deling på YouTube, men den ser ikke ud til at være fremragende. Jeg bruger Tipard Video Converter Ultimate til at tilføje filtereffekten, og nu ser min video ud som fantastisk.

2017-5-24 09:13:47

Det er en god keeper for begyndere.

Af Peyton

Jeg er ny i vide arkiveret og vil oprette en video tutorial til mine følgere. Jeg har prøvet mange programmer og finder, at Tipard Video Converter Ultimate er meget velegnet til mig. Det er meget let uden brug af guide.

2016-4-03 24:18:29

Alle tiders!

Af Chris

Installeret succesfuldt og intet galt sker. Dens evne til at konvertere videoer til 3D videoer tiltrækker mig meget, hvilket opvejer andre konverteringer, jeg har prøvet.

2016-1-02 17:26:36

Den bedste DVD converter app

Af benson

Det er den bedste og mest pålidelige DVD converter app, jeg nogensinde har brugt. Det er i stand til at konvertere alle slags DVD-disk til ethvert videoformat, du ønsker. Let at bruge og professionel.

2016-1-02 16:08:05

Jeg kan godt lide det.

Af Katherine

Jeg har nogle dvd'er, som jeg gerne vil rive dem og gøre dem lidt mindre og gemme dem på min harddisk. Jeg prøvede Tipard Video Converter Ultimate. Det er ret ligetil og konverterede min DVD i 15 minutter eller så og med lille størrelse.

2015-1-26 9:01:21

Den bedste Video Converter!

Af cory

Det er den bedste og mest pålidelige DVD converter app, jeg nogensinde har brugt. Det er i stand til at konvertere alle slags DVD-disk til ethvert videoformat, du ønsker. Let at bruge og professionel.

2015-1-25 13:21:12

Brugervenlig

Af Hywel

Jeg har nogle dvd'er, som jeg gerne vil rive dem og gøre dem lidt mindre og gemme dem på min harddisk. Jeg prøvede Tipard Video Converter Ultimate. Det er ret ligetil og konverterede min DVD i 15 minutter eller så og med lille størrelse.

2015-1-24 10:24:30

Stor 3D-funktion

Af Sam

Awesome program! Dens konverteringshastighed er hurtigere end lignende, og dens fuldskala redigeringsfunktion tilfredsstiller mig helt. Og endda 3D-indstillinger er tilladt. Jeg kan virkelig godt lide det.

2015-1-22 16:10:15

Let at bruge

Af Megan

Jeg er en video & lyd entusiast. Denne Tipard Video Converter Ultimate er den, der skal gives mere tommelfingre, hvilket tilfredsstiller mig med brugervenlig grænseflade og omfattende funktioner.

2014-1-20 8:12:30

Fantastisk Program

Af Mignon

Installeret succesfuldt og intet galt sker. Dens evne til at konvertere videoer til 3D videoer tiltrækker mig meget, hvilket opvejer andre konverteringer, jeg har prøvet.

Skrive en anmeldelse