Tipard Video Converter Ultimate

Bedømmelser og anmeldelser

4.5 ANMELDELSERTilføj din anmeldelse
2016-4-03 24:18:29

Alle tiders!

Af Chris

Installeret succesfuldt og intet galt sker. Dens evne til at konvertere videoer til 3D videoer tiltrækker mig meget, hvilket opvejer andre konverteringer, jeg har prøvet.

2016-1-02 17:26:36

Den bedste DVD converter app

Af benson

Det er den bedste og mest pålidelige DVD converter app, jeg nogensinde har brugt. Det er i stand til at konvertere alle slags DVD-disk til ethvert videoformat, du ønsker. Let at bruge og professionel.

2016-1-02 16:08:05

Jeg kan godt lide det.

Af Katherine

Jeg har nogle dvd'er, som jeg gerne vil rive dem og gøre dem lidt mindre og gemme dem på min harddisk. Jeg prøvede Tipard Video Converter Ultimate. Det er ret ligetil og konverterede min DVD i 15 minutter eller så og med lille størrelse.

2015-1-26 9:01:21

Den bedste Video Converter!

Af cory

Det er den bedste og mest pålidelige DVD converter app, jeg nogensinde har brugt. Det er i stand til at konvertere alle slags DVD-disk til ethvert videoformat, du ønsker. Let at bruge og professionel.

2015-1-25 13:21:12

Brugervenlig

Af Hywel

Jeg har nogle dvd'er, som jeg gerne vil rive dem og gøre dem lidt mindre og gemme dem på min harddisk. Jeg prøvede Tipard Video Converter Ultimate. Det er ret ligetil og konverterede min DVD i 15 minutter eller så og med lille størrelse.

2015-1-24 10:24:30

Stor 3D-funktion

Af Sam

Awesome program! Dens konverteringshastighed er hurtigere end lignende, og dens fuldskala redigeringsfunktion tilfredsstiller mig helt. Og endda 3D-indstillinger er tilladt. Jeg kan virkelig godt lide det.

2015-1-22 16:10:15

Let at bruge

Af Megan

Jeg er en video & lyd entusiast. Denne Tipard Video Converter Ultimate er den, der skal gives mere tommelfingre, hvilket tilfredsstiller mig med brugervenlig grænseflade og omfattende funktioner.

2014-1-20 8:12:30

Fantastisk Program

Af Mignon

Installeret succesfuldt og intet galt sker. Dens evne til at konvertere videoer til 3D videoer tiltrækker mig meget, hvilket opvejer andre konverteringer, jeg har prøvet.

Skrive en anmeldelse