Tipard Blu-ray-afspiller

Bedømmelser og anmeldelser

4.5 ANMELDELSERTilføj din anmeldelse
2017-1-24 13:22:54

Udskift anden medieafspiller

Af eva

Denne Blu-ray Software Player er i stand til at afspille videoer af stort set ethvert format uden at miste kvalitet. Den har erstattet anden medieafspiller på min computer.

2016-9-05 08:29:43

Jeg behøver ikke at gå på teatret

Af jane

Tipard Blu-ray-afspilningssoftware gør det muligt at se Blu-ray-film derhjemme. Du behøver ikke at gå til teatret for at nyde de nyeste Blu-ray-film.

2016-6-12 15:33:26

Spil Blu-ray-videoer stort set

Af Avril

Med Player Software kan du se Blu-ray-videoer på din computer og afspille igen og igen, som du vil. Så det er meget billigere end at gå på teatret.

2016-3-24 10:21:05

Den vidunderlige Blu-ray Player Software, jeg har ledt efter!

Af david

Jeg er så glad for blu-ray-film og jeg har dusinvis af blu-ray-diske. Jeg har prøvet hårdt på udkig efter en god blu-ray-afspiller til at spille mine yndlings blu-ray-diske. Heldigvis har jeg nu Tipard Blu-ray-afspiller. Video effekten og det koncise design er den bedste del.

2015-4-8 12:08:01

Hvilken fantastisk opfindelse!

Af Terry

Denne Blu-ray-afspiller kan understøtte afspilning af Blu-ray-film og 1080p-videoer. Jeg kan nyde high definition-film derhjemme. Så jeg behøver ikke bruge penge på at købe billetter. Virkelig god opfindelse!

2014-3-1 7:46:16

Det hjælper mig virkelig meget!

Af Ted

Mor og far er gamle De elsker film, men kan ikke gå i biografen. Denne Blu-ray-afspilningssoftware kan afspille blu-ray-film derhjemme. Det hjælper mig virkelig meget! Jeg vil bare sige tak til opfinderne!

2013-2-20 14:02:01

Virkelig kraftig spiller!

af Alex

Tipard Blu-ray-afspiller er kraftfuld, ikke bare fordi den kan afspille blu-ray-film, men det understøtter også ISO-billedfiler. Blu-ray afspiller, musikafspiller, billedprojektor ... alle disse store funktioner i en. Derfor siger jeg det kraftigt!

2013-2-11 17:22:14

Jeg elsker denne spiller!

Af jennifer

Vi har set flere blu-ray-diske med denne HD-afspiller i mit hus. Alle mine venner sagde, at de også vil købe en. Den vidunderlige visuelle og lydeffekten ville lige ud over din forestilling! Du kan også vælge lydspor og undertekster som du vil!

Skrive en anmeldelse